Visiķ Aura

Els sistemes de captaciķ de l'aura poden ajudar a controlar, convertir i explorar l'energia humana com mai abans.

Els sistemes d'imatge de l'aura Inneractivez ofereixen excelˇlents eines professionals per a lectures de l'aura - xacres i comprendre millor l'estat energčtic.

Energy Suite AuraCloud

AuraCloud ofereix el més avanįat en imatge de l'aura de l'energia humana. Les nostres aplicacions de software més recents ens permeten veure en 3D els chakres i aura.

Aura Video Station 7

El nostre sistema original d'imatge de l'aura estā a la venda en dues opcions de paquets: Pro o Basic d'acord als seus requeriments professionals.

Fluir distribueix equips professionals de mesura del camp energčtic Visiķ Aura, per a més informaciķ info@fluir.es

Visiķ Aura
IES AuraCloud 3D

IES AuraCloud 3D

El paquet Inneractive Energy Suite AuraCloud ofereix instruments de biofeedback precisos i efectius per a la lectura de l'energia humana. Hem millorat el nostre software patentat d'imatge de l'aura pensant en els professionals. Nous programes d'administraciķ de dades permeten guardar les lectures i els perfils de clients per referčncia futura i convalidaciķ de tractaments.

Utilitzant les tčcniques més noves, el software de imatge de l'aura en 3D mostra simultāniament l'aura i els xacres en temps real. El software AuraCloud és de fācil instalˇlaciķ en qualsevol ordinador personal. Connecteu el Biosensor i la cāmera web Orbit, i al toc d'una mā estā llest per digitalitzar l'energia humana. Ara té les eines per abordar les terāpies de cos i ment des de l'exterior

Més informaciķ
Aura Video Station Pro 7

Aura Video Station 7 Pro

El paquet Aura Video Station 7 Pro ofereix totes les funcionalitats exclusives del nostre paquet Basic perō amb adaptacions addicionals per sanadors especialitzats i minoristes que necessiten més opcions. Utilitza les noves plaques AnimalAura per lectures en mascotes, o utilitzeu ReikiTips per realįar encara més els tractaments terapčutics individuals.

Més informaciķ
Aura Video Station Basic 7

Aura Video Station 7 Basic

Amb el paquet Aura Video Station 7 Basic el software exclusiu Inneractive s'instalˇla fācilment en un ordinador personal. La Cāmera de Vídeo de l'Aura s'utilitza en la foto a l'esquerra.

Més informaciķ