Kirlian

El sistema GDV Kirlian permet captar imatges en temps real i la gravació d'energia humana, d'altres organismes i materials com ara l'aigua, sèrum, sang, plantes, vidres i altres. El programari analitza la quantitat, brillantor, fractalitat i altres paràmetres del camp energètic. Aquests extraordinaris resultats tenen implicacions en moltes àrees de la salut, estudis sobre la consciència, sobre l'educació, l'esport i l'espiritualitat.

Terapeutes i altres investigadors amb equips GDV estan actualment en universitats i instituts de tot el món (en biònica, psicologia, medicina, agricultura, els programes d'entrenament de l'esport d'elit i altres àrees).

Cámara Kirlian

El sistema GDV Kirlian permet:

1 Realitzar el diagnòstic de l'estat físic i psicològic

El dispositiu GDV bio-electro-fotogràfic li permet comprovar l'equilibri i l'homeòstasi tant física com psicològica. El GDV té el potencial per ser utilitzat com una eina completa i molt potent, capaç de mostrar anomalies del cos abans de qualsevol dels símptomes ocorrin en la capa física.

2 Seguiment de les respostes al tractament

El GDV permet avaluar i quantificar la resposta per qualsevol persona amb qualsevol altre tractament. Un procediment típic és registrar l'estat inicial de la persona i el seu estat després del tractament. Vostè serà capaç de veure els canvis d'estat emocional i físic.

3 Avaluar el nivell d'estrès fisiològic de l'individu, a més de la seva salut en general i funcionament del sistema immunològic de les respostes al tractament

4 Estimar l'efectivitat del tractament

Enregistrament d'estat emocional i orgànic de l'organisme humà durant certs intervals de temps, després d'haver fet un tractament (generalment després de minuts o hores), vostè pot avaluar si el tractament té un efecte temporal o sistemàtic sobre la condició humana.

5 Comparar les teràpies

L'avaluació de mètode GDV permet avaluar l'estat emocional i el cos humà físic. Comparar diferents teràpies i estimar la millor per a qualsevol persona o per a qualsevol condició.

6 Provar nous tractaments

La resplendor GDV electro fotònic reflecteix l'estat de la consciència humana.

7 Considerar la reacció d'una persona sota la influència de la Medicina Complementària i Alternativa

També pot comprovar els efectes de les influències subtils com l'homeopatia, essències florals, olis essencials i teràpia de l'ona, incloent reaccions al·lèrgiques, energia d'un individu.

8 Veure l'impacte de sessions espirituals

Com meditació, Reiki, oració, Ioga, alliberament emocional i molts altres mètodes per harmonitzar el benestar.

Biowell

Bio-Well és un sistema revolucionari, no invasiu per mesurar el camp d'energia humà a través d'una càmera especialitzada i un sistema de programari. Cada anàlisi retorna una gran quantitat d'informació significativa per a oferir-li una visió veritablement integral del seu benestar.

Més informació
Biowell

Si vols més informació sobre el sistema GDV Kirlian escriu-nos a info@fluir.es