Xavier Rosique Lˇpez

Psic˛leg de formaciˇ, coach personal, investigador en sistemes bioenergŔtics i autodidacta de vocaciˇ.

Vaig nÚixer a Barcelona l'any 1952 pare de 3 fills, casat.

Llicenciat en Psicologia CibernŔtica l'any 1980 per la Universitat Ramos MejÝa (Buenos Aires - Argentina). Diplomat en Biofeedback per l'Universitat PolitŔcnica de Catalunya a Barcelona l'any 1990 He estudiat amb el Professor Constantin Korotov a Sant Petersburg, sobre les bases cientÝfiques de la cÓmera Kirlian i l'avaluaciˇ bioenergŔtica.
Seminaris i cursos de creixement personal, coach, meditaciˇ, relaxaciˇ, hipnosi, homeopatia, essŔncies florals, olis essencials i psicoimmunologia.

He treballat en l'Ómbit de la docŔncia i la salut, havent participat en nombrosos Congressos de Psicologia com a ponent i professor, aixÝ com en diverses CÓtedres de Medicina.
Des de l'any 1990 imparteix seminaris de creixement personal. Participa activament en la divulgaciˇ de temes relacionats amb la fÝsica quÓntica des d'una perspectiva terapŔutica, aixÝ com en congressos denominats "Nova ConsciŔncia" recolzats per grans cientÝfics com el Dr. Francisco Barnosell, Andreas Kalcker, Teˇfilo Calvo, el Dr. Josep M¬ Caralp i altres personatges d'una profunditat humana i filos˛fica com Ramiro Calle, entre d'altres.

Des de l'any 1987 fins al 2004 va ostentar el cÓrrec de director a l'empresa Biociber,S.L., dedicada al disseny d'equips d'electromedicina (registres fisiol˛gics amb biofeedback, software per l'aplicaciˇ en la investigaciˇ mŔdica i psicol˛gica, aixÝ com la cÓmera Kirlian i el sistema Visiˇ Aura). Entre els seus clients es troben nombroses Facultats de Psicologia, Medicina i professionals de la salut.

Coach Personal: Aconsegueix el teu prop˛sit (salut, abundÓncia, benestar)

Mitjanšant un entrenament personalitzat (coaching) i la incorporaciˇ de mŔtodes d'avaluaciˇ i anÓlisi bioenergŔtic concretem quins sˇn els processos necessaris per aconseguir el benestar, equilibri, recuperaciˇ energŔtica i l'abundÓncia en la seva vida.
Al recuperar energia positiva aconsegueixes la forša per aconseguir els teus prop˛sits.

Consulta online

SolĚlicita la teva consulta online omplint el segŘent formulari.

Camp Obligatori