Estudi de camps bioenergètics

Càmera Kirlian

El mètode Kirlian serveix per captar i fotografiar el camp bioenergètic humà.

La fotografia Kirlian és una reflexió energètica del cos que es pot registrar a través dels dits de les extremitats, s'utilitza com a mètode per a l'observació de l'estat de salut bioenergètica. De fet, aquesta reflexió energètica, no és ni la psi ni el soma de la persona, sinó una baula entre aquests dos. En aquest punt podem detectar la matriu energètica que ens informa de possibles disfuncions emocionals i / o físiques.

En què ens pot ajudar el mètode Kirlian ?
El mètode d'observació per la fotografia Kirlian ens pot ajudar en la realització d'un diagnòstic energètic.
Al registrar els biogramas dels dits es pot observar si la seva configuració és regular (bona salut), irregular o si hi ha el que s'anomenen fuites (desequilibris). A cada dit tenim unes correspondències energètiques, correlacionades amb una o diverses parts de l'organisme de tal manera que amb una simple electrofotografia es pot avaluar el nostre estat bioenergètic emocional i físic.
També es pot monitoritzar un tractament per conèixer la seva evolució i prevenir disfuncions que de no tractar degudament es transformarien en malalties o desequilibris importants.

La seva utilització és avalada per metges i terapeutes.

Més informació

Visió Aura

Aquest sistema és la representació cromàtica de biopotencials que es mostren com el "aura i txakres", a més d'altres paràmetres que ens permeten avaluar l'estat bioenergètic.

L'observació en directe a través de la pantalla de l'ordinador serveix per determinar a què es deuen els canvis de colors observats.

Aquest mètode també ens permet utilitzar com a test i conèixer que influències poden tenir les vivències reals o les induïdes pel coach.

L'anàlisi de l'aura ens pot orientar en conèixer la nostra evolució personal (cos-ment-esperit).
A través d'aquesta informació podem entrar en facetes de la vida que es coneixen com 4D.

Més informació

Consulta online

Sol·licita la teva consulta online omplint el següent formulari.

Camp Obligatori